Gå til hoved-indhold

EPICO – Professionelt IT-konsulenthus

Miracle Buddyshop, som nu hedder EPICO, er et IT-konsulenthus med speciale i professionel rekruttering af IT-konsulenter til virksomheder med behov for kompetent arbejdskraft. De hjælper freelancere med at få både kortere og længerevarende kontrakter.

 

Besøg deres hjemmeside her

Overflytning til Office 365

EPICO stod over for et skifte til Office 365 hos alle organisationens bruger i Danmark og UK.

57 licenser skulle oprettes på både Mac og PC, og der skulle foretages migrering af mails, kalendere og kontakter fra Google-Apps. En opgave der kunne have forårsaget store gener for EPICOs medarbejdere, men som ITBC fik løst problemfrit for alle involverede parter.

"Det var egentlig lidt af et tilfælde, at ITBC fik opgaven med vores overflytning til Office 365. Vi havde et møde med deres medarbejder vedrørende en NAV-løsning, og så fik jeg nævnt, at vi stod med den her opgave."

"De greb hurtigt bolden, og introducerede os for en rigtig dygtig medarbejder, der udarbejdede en detaljeret tidsplan for forløbet."

"Tilgangen til opgaven var upåklagelig, og de udviste stor tålmodighed, når vi internt afveg fra planen. Derudover formåede de at holde vores medarbejdere løbende orienterede, og sørgede for, at der ikke gik vigtig information eller mailkorrespondance tabt undervejs." 

"ITBC har håndteret alle elementer professionelt, og de har været imødekommende, informative og hjælpsomme under hele forløbet."

"Vi kunne simpelthen lægge alt ansvaret over på dem, og så fik de det til at køre."


- Michelle Mark, Business Manager, EPICO