Gå til hoved-indhold

Oversigt over vores projekter

FOB valgte IT Outsourcing

ITBC indgik en aftale om at fungere som ekstern IT-afdeling for FOB og startede med en total gennemgang af både hardware og software.

Se case

Overflytning til Office 365

EPICO skulle skifte til Office 365 hos alle organisationens brugere i Danmark og UK. 57 licenser skulle oprettes på både Mac og PC, og der skulle foretages migrering af mails, kalendere og kontakter fra Google-Apps.

Se case

Peugeot skifter til Flexfone

Peugeot halverer telefonregningen og letter kundebetjeningen. Peugeot-forhandler med tre afdelinger, samler telefonien med IP-løsning fra IT Business Center.

Se case

Effektiv indsats sikrer drift

Hurtig og effektiv indsats sikrede fortsat drift efter netværks- og servernedbrud.

Se case

Georg Berg A/S går i skyen

Omlægning af post til Office365 i skyen, så den skrantende Exchangeserver kunne nedlægges. Dertil en del tilretninger på hver enkelt arbejdsstation og en generel oprydning i udstyr og systemer.

Se case

Kasseløsning til Winthers Rideudstyr

Med ITBC som forhandler af FlexPOS kassesystem, fik Winthers Rideudstyr nemt og hurtigt en løsning der passede til deres behov. Installation, opsætning og klargøring gik fint og smertefrit.

Se case

Unik WI-FI-løsning

Da FOB i Slagelse overtog en tidligere kollegiebygning, var et af målene at der kunne tilbydes gratis internet på alle de samlede fællesarealer.

Se case

Slagelse Produktionsskole og WIFI

En wifi løsning, der dækker hele skolens område. ITBC foreslog en transparent løsning med ubegrænset skalerbarhed, til en særdeles overkommelig pris.

Se case

KONTAKT OS

Ring til os på: +45 70 233 293

Eller udfyld formularen og så svarer vi asap.