Gå til hoved-indhold

Samtykke til nyhedsbrev

For at imødekomme nye regler og overholdelse af persondataloven, beder vi dig om at opdatere dine informationer til vores nyhedsbrev.
Det er vigtigt for os, at vi har korrekte oplysninger og at du ønsker at modtage vores nyhedsbreve.
Når du giver dit samtykke til nyhedsbrev og anden markedsføring, vil du få gavn af:

  • Nyheder om produkter og services 
  • Opdatering om markedstrends og sikkerhed
  • Relevant information omkring persondataforordning
  • Imformation om kampagner
  • Råd og vejledning om IT
  • Mulighed for deltagelse i konkurrencer

Vi udsender nyhedsbreve op til 6 gange om året og du kan altid afmelde dig nederst i nyhedsbrevet.

Tilmelding til vores nyhedsbrev

Tak for din interesse for ITBC's nyhedsbrev. Udfyld venligst nedenstående felter. Ved udfyldelse afgiver du samtidig samtykke til, at vi må behandle oplysninger om dit firmanavn, navn, telefonnummer og din e-mailadresse. Vi gemmer og anvender disse oplysninger til administration af dit samtykke i vores nyhedssystem. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
* obligatorisk

Brugervilkår

Når du accepterer at modtage nyhedsbreve og modtage andet markedsføringsmateriale fra IT Business Center ApS, giver du samtykke til, at vi må behandle oplysninger om dit firmanavn, navn og din e-mailadresse. Vi gemmer og anvender disse oplysninger til administration af dit samtykke i vores nyhedssystem. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Hvis der fremover kommer andre relevante produkter eller måder at kommunikere på, må vi benytte dette samtykke til at spørge dig, om du ønsker at opdatere dit samtykke. Du kan klikke her for at få oplysninger om ITBC’s persondata- og cookiepolitik, herunder dine rettigheder om indsigt, berigtigelse, sletning mv. Du kan altid trække dit samtykke tilbage via linket nedenfor eller ved at kontakte ITBC på mail: salg@itbc.dk.
Vi glæder os til fremover at sende dig spændende og relevante informationer om sikkerhed, services, produkter og nyheder.
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit nyhedsbrevssamtykke direkte i nyhedsbrevet.
Dit samtykke til markedsføring eller tilbagekalde ved at sende en mail til salg@itbc.dk - med henvisning til tilbagekaldelse af samtykke.